Srđan Ostojić, Potpredsjednik Mreže M.O.C.A.R.T.

Preko 10 godina u NVO svijetu, iako mu se u prvi mah to činilo kao sve osim za njega, zavolio je svoj posao i sada sebe jasno i trajno vidi tu. Inače voli pravo i prije svega pravdu, te valjda zato i želi ostati u NVO sektoru. Smatra da mu je najveća prednost to što je istrajan i odgovoran, ali da to često znači i da je tvrdoglav, na šta baš i nije ponosan. Prije svega srećan porodičan čovjek koji najviše cijeni porodicu. Ne voli neiskrene osobe kojih smatra da je danas, nažalost, i suviše. Perpetuum mobile je za njega bijeg iz ustaljenih društvenih aršina, koja guše ambiciju pojedinca i ne praštaju uspjeh. U budućnosti želi da postane prepoznat kao pravnik, izborni analitičar i borac za ljudska prava, a prije svega dostojanstvo.

Bojana Gavrić, Finansijska menadžerka Mreže M.O.C.A.R.T.

Diplomirala turizam na Prirodno matematičkom fakultetu u Banjoj Luci. Finansijska menadžerka u sektoru za koji ne postoje finansijska pravila i zakoni, što joj daje osjećaj nadrealnosti i magije. Prvi dan u Perpetuumu uzela bankovne naloge i ostali joj u rukama. Odgovorna, ili bar tako misli. Igra brojki, Mate i Tika su joj uvijek izazov. Ponosna kada iz budžeta sa tri – četiri brojke isplivaju neprocjenjive statistike. Najsrećnija kada je ujutro probude male sivo-zelene oke koje svaki dan imaju drugo ime.

Sonja Kavaz, Koordinatorica Mreže M.O.C.A.R.T.

Svestrana, odgovorna, komunikativna i sa mnogo empatije. Diplomirana socijalna radnica koja nevladin sektor smatra širokim poljem u kojem može ispoljiti svoju kreativnost. Zanima je rad sa ljudima naročito sa mladima. Voli da radi na sebi, usavršava se, edukuje i uči nove stvari. Dinamično radno okruženje je inspiriše da pomjera svoje granice. Nastoji svaki dan izmamiti osmijeh na lica ljudi iz svog okruženja jer smijeh donosi sreću. Porodica joj je na prvom mjestu i njena pokretačka snaga i podrška.

Ivana Bojinović, Asistentkinja Mreže M.O.C.A.R.T.

Završila je osnovne studije na Fakultetu Političkih nauka u Banjoj Luci. Stekla je zvanje diplomirani politikolog, nakon čega upisuje master studije smjer međunarodne studije. Učešćem u brojnim projektima, seminarima, kao i volonterskim aktivnostima bolje se upoznala sa značajem omladinskog aktivizma. Od pomenutih bi izdvojila učešće na BOLD programu u Sjedinjenim Američkim državama, kao i studentske razmjene na Univerzitetima u Španiji i Bugarskoj. Pored maternjeg jezika tečno govori engleski i španski jezik. Veliki je zaljubljenik u putovanja, nova iskustva, rad sa mladima i komunikaciju.